BehandelingenTarievenContactHuisregels

Welkom bij Massagepraktijk Hoogkerk.

Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige uitwerking, zowel fysiek als psychisch.

Of u nu klachten heeft als spierpijn, rugpijn, vastzittende schouders, spanning of gewoon eens lekker wilt ontspannen dan bent u bij Massagepraktijk Hoogkerk aan het juiste adres.

Voor sporters is de sportmassage een perfecte aanvulling op de trainingen.

Bij Massagepraktijk Hoogkerk kunt u, op afspraak, zowel overdag als 's avonds terecht voor ontspanningsmassage, hotstonemassage, sportmassage en sporttapen/bandageren.

Mijn naam is Karin Harryvan en ik ben in augustus 2013 begonnen met de opleiding tot sportverzorger en sportmasseur bij Opleiding Sportmassage Groningen.

Sinds mei 2014 ben ik gediplomeerd sportmasseur, aangesloten bij NBSM en SportmassageNoord.

Daarnaast heb ik de cursussen ontspanningsmassage en hotstonemassage gevolgd.

Mocht u na het lezen van de informatie op de website vragen hebben of wilt u gewoon eens informeren of (sport)massage iets voor u is, neem dan gerust contact op.

Ik hoop u snel eens te mogen begroeten.

Welkom bij Massagepraktijk Hoogkerk.

Voor sporters is de sportmassage een perfecte aanvulling op de trainingen.

Daarnaast heb ik de cursussen ontspanningsmassage en hotstonemassage gevolgd.

Ik hoop u snel eens te mogen begroeten.

(C)opyright by Massagepraktijk Hoogkerk

.