BehandelingenTarievenContactHuisregels

Huisregels

Wilt u dit alstublieft even doorlezen.

Om de massagebehandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteer ik een aantal huisregels. Als u een afspraak heeft gemaakt voor een behandeling ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

1. Mijn massagebehandelingen zijn niet therapeutisch, maar preventief en zijn gericht op ontspanning en welzijn. Bij medische klachten dient u met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan en dat aan mij te melden.

2. Mijn praktijk is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel, eventueel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals
lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en/of medicijngebruik.

3. Als u bezig bent om zwanger te worden of niet langer dan drie maanden zwanger bent is het beter om niet gemasseerd te worden.

4. Hygiëne staat in mijn praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

5. Elke behandeling dient na afloop contant, en zoveel mogelijk gepast, te worden afgerekend.

6. Wanneer u een afspraak wilt annuleren vraag ik u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Bij annuleringen op een later tijdstip ben ik genoodzaakt de afgesproken behandeling in rekening te brengen.

7. Alle behandelingen zijn inclusief 21% BTW.

8. Wilt u in de praktijk uw mobiele telefoon uitzetten.

(C)opyright by Massagepraktijk Hoogkerk

.